Biografi

Jeg kom til verdenen i 1980, og begyndte at spille keyboard, da jeg var omkring 8 år.


Omkring 10 års alderen begyndte jeg at gå til keyboard-undervisning på Eskilstrup skole og siden hen hos musiker Martin Henriksen i Nørre Alslev. Dette gjorde jeg helt frem til 1996, da jeg valgte, at tage et år på efterskole, hvor jeg spillede med i skolens orkester og sang med i skolens kor.

Dette blev året for mit første spillejob, da jeg spillede til juletræsfesten i Nykøbing F motorsport, og det er med tiden blevet til mange arrangementer siden, både privat men også for firmaer og foreninger.


Jeg spiller under middagen god afdæmpet musik, så folk kan tale sammen, imens de nyder deres mad, og er stemningen til en fællessang, spiller jeg også gerne til dette, og er der nogle i blandt gæsterne, der har en sang med, spiller jeg gerne til den.


Under middag spilles numre som Vem vet,Matador, Ballade pour Adeleine, Heal the world, Stand by your man, Sailing, Alley cat, temaet fra Monty Pyton. etc..


Når så ellers kaffen er drukket, og der skal danses, kan man danse til, Bueno sera, Vil du danse med mig, Vågner i natten, Ramt i natten, Tænder på dig, Stumblin´ in, Hey Mr. Spåmand, Jutlandia, Hvalen Valborg, Kald det kærlighed, Alt hvad hun ville var at danse, Release me, Que sera sera, Hold me now. etc..


Der spilles også på opfordringer, hvis dette ønskes..